english versionlimba romana
facebookrss

Prokinetic by Alin Burileanu

Kinetoterapie in format video!

» detalii

Platforma
MedExpert

Solutii CRM, CLM, SFA, BI si digital marketing pentru companiile farmaceutice

» detalii

Audio Libraria

Prima aplicatie pentru telefoane/tablete pentru audiobook-uri din Romania!

» detalii

Amazing University

In Amazing University, legende NASA, Staruri Rock, autori de succes iti imparteasesc calatoria spre succes!

» detalii

Parerea clientului

Constantin Boromiz - Director General, BOROMIR

" “Dupa o scanare a pietei solutiilor mobile SFA, am ales compania craioveana SOFTEXPERT mobility” a spus Dl. Boromiz, Director General BOROMIR.“Aplicatia EMA – EXPERT Mobile Agent... "

Citeste toata parerea

Florin Saitoc - Director Vanzari GreenNet

" Solutia MedExpert SFA implementata in 2007 a reusit sa creasca eficienta echipei de vanzari prin preluarea comenzilor direct pe teren, diminuand totodata timpul de prelucrare al comenzilor si scazand incarcarea... "

Citeste toata parerea

Alina Barcaru - IT Director Farmexim

" Intalnirea cu SoftExpert Mobility din 2006 s-a dovedit a fi o oportunitate deosebita pentru Farmexim, care cauta la acel moment o solutie de SFA & CRM pentru echipa de vanzari, oportunitate care s... "

Citeste toata parerea

SoftExpert Mobility a beneficiat de finantare prin PROIECT COFINANȚAT DIN FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE Axa prioritară 3 - Sprijinirea IMM-urilor ca reacţie la pandemia COVID-19 Prioritatea de investiţii 3d - Sprijinirea capacităţii IMM-urilor de a creşte pe pieţele regionale, naţionale şi internaţionale şi de a se angaja în procesele de inovare, proiectul Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2.

Parteneri
Newsletter