english versionlimba romana
facebookrss
 SoftExpert Mobility a fost fondata in 2000, la initiativa Presedintelui fondator, prof. dr. ing. Dan NICOLAE.
Cu o experienta de 30 de ani in invatamantul superior, atat in Romania cat si in strainatate, a sesizat dezvoltarea exploziva a necesitatii firmelor pentru implementarea solutiilor informatice si, in consecinta, oportunitatile pentru firmele dezvoltatoare de astfel de solutii. 
In anul 2003 s-a retras din functiile executive, predand stafeta actualei echipe de management. 

Incepand cu anul 2015, am inceput sa dezvoltam aplicatii mobile pentru iOS si Android:
- Amazing University: dezvoltata impreuna cu partenerul nostru, Dr Dragos, om de stiinta premiat, autor si speaker pe 6 continente, castigator al Competitiei Hay House
pentru Scriitori, castigator al Google Grant for Singularity University 2015
- Agenda Visurilor / Dreams Agenda: aplicatie in 7 module, proiectata pentru a te ajuta sa-ti gasesti, sa scrii si sa-ti urmezi visurile
- Audio Libraria: prima aplicatie romaneasca pentru ascultat audiobooks, atat online, cat si offline.

Conducerea executiva

Ciprian NICOLAE

Ciprian NICOLAE

Fondator si Director de Operatiuni

Ciprian este absolvent al Facultatii de medicina din Craiova.A lucrat timp de trei ani in compania farmaceutica multinationala Novo Nordisk, incepand ca reprezentant medical si avansand pana la pozitia de Director regional de vanzari.A participat in anul 2000 la fondarea SoftExpert Mobility, fiind de atunci Director de Operatiuni. In aceasta calitate a avut o contributie importanta la dezvoltarea MedExpert, valorificandu-si experienta din domeniul farmaceutic.In prezent are ca sarcina principala mentinerea unui dialog proactiv cu clientii, pentru a veni in intampinarea necesitatilor acestora.

Cristian NICOLAE

Cristian NICOLAE

Fondator si Director Executiv

Cristian este absolvent al Facultatii de medicina din Craiova.A lucrat timp de trei ani in compania farmaceutica multinationala Schering Plough, incepand ca reprezentant medical si avansand pana la pozitia de Director regional de vanzari.In continuarea a lucrat doi ani ca Director regional de vanzari la compania farmaceutica multinationala Hoffmann La Roche. A participat in anul 2000 la fondarea SoftExpert Mobility, fiind de atunci Director de Marketing si Vanzari. Experienta dobandita in domeniul farmaceutic, atat ca reprezentant medical cat si ca manager, i-au permis sa contribuie la dezvoltarea MedExpert.In continuare, ca director de vanzari si marketing, are un rol esential in cresterea cotei de piata, a notorietatii brandului si a imbunatatirii ergonomiei si functionalitatii aplicatiilor. Putem spune ca este un adevarat ambasador al clientilor, punandu-se in permanenta in pozitia acestora.

Echipa manageriala

Doru GEORGESCU

Doru GEORGESCU

Quality Manager

Doru este absolvent al Facultatii de Automatica, Calculatoare si Electronica din Craiova.S-a alaturat echipei SoftExpert Mobility in anul 2007 ca Senior Programmer. Incepand cu aprilie 2011 este Quality Manager.Se preocupa in permanenta, si cu rezultate notabile, de optimizarea aplicatiilor si implementarea cerintelor clientilor, atat ca design cat si ca functionalitate.Are o contributie importanta la succesul implementarilor.

Tiberiu Iacob

Tiberiu Iacob

Development Manager

Tibi a absolvit Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica din Craiova si s-a alaturat echipei SoftExpert Mobility in 2012. Lucreaza in departamentul de dezvoltare aplicatii web si Android, fiind responsabil in acelasi timp si cu reteaua interna si servere.