english versionlimba romana
facebookrss
Multumim clientilor care ne onoreaza cu increderea lor:

Sanience

Sanience este o companie farmaceutica dinamica, activa pe piata romaneasca in domeniul medicamentelor cu prescriptie medicala, medicamentelor de tip OTC si suplimentelor alimentare.

Bristol-Myers Squibb

Bristol-Myers Squibb este o corporatie farmaceutica multinationala.

ISIS Pharma

ISIS Pharma este o companie farmaceutica franceza, specializata in produse pentru dermatologie.

Queisser Pharma

Queisser Pharma este o companie farmaceutica multinationala din Germania, cu o istorie de peste 100 de ani. Ea reprezinta, de decade intregi, cu brandurile sale, Doppelherz si Protefix, dar nu numai, un simbol pentru mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate.

Lactag

Lactag este cea mai mare fabrica de prelucrare a laptelui din judetul Arges, cu o traditie de 50 de ani. Obiectivul principal al Lactag este fabricarea celor mai bune produse lactate si branzeturi. Fabrica a fost modernizata si retehnologizata printr-o finantare cu fonduri europene.

Abbott

Abbott este o companie farmaceutica multinationala, devotata descoperirii de noi medicamente, noi tehnologii si noi moduri de a gestiona sanatatea. Compania are facilitati de vanzari, productie, cercetare-dezvoltare si de distributie in toata lumea.

Bioderma

Bioderma este o companie farmaceutica din Franta, specializata in dezvoltarea de produse farmaceutice. In cooperare cu medici si centre de cercetare de talie internationala (CNRS, INSERM, CHU), firma dezvolta produse dermato-cosmetice destinate prescriptiilor si consultantei medicale.

Boromir

Boromir controleaza 10% din activitatea de morarit si panificatie din Romania, detinand patru mori cu o capacitate totala de 1.300 t /zi, in orasele Rm.Valcea, Sibiu, Buzau si Deva. In anul 2010, cifra de afaceri a grupului a fost de peste 110 milioane euro. 

Farmexim

FARMEXIM a luat fiinta in anul 1990, fiind prima companie de import si distributie produse farmaceutice din Romania. In prezent FARMEXIM se afla in topul celor mai bune companii de profil din Romania, cu o cifra de afaceri de aproximativ 200 de milioane Euro, la sfarsitul anului 2010.

ADM Farm

ADM Farm este una dintre cele mai mari companii de distributie de medicamente din Romania.
In cei peste 14 ani de activitate, compania si-a castigat o reputatie certa prin asigurarea serviciilor de distributie si logistica la standarde europene si asumarea pozitiei de promotor al calitatii distributiei.

Croma Pharma

CROMA Pharma este o companie austriaca, infiintata in urma cu aproape 40 de ani la Viena. Compania s-a specializat in oftalmologie si mai nou, a aplicat cunostintele si experienta dobandite in aria substantelor viscoelastice oftalmice, si in domeniul ortopediei.

GL Pharma

Competentele esentiale ale GL Pharma sunt in domeniul combaterii durerii si al terapiei sistemului 
nervos central si al sistemului cardiovascular.
Medicamentele GL Pharma sunt prezente in 30 de tari din Europa, Asia si Africa.

Synco Deal

SyncoDeal Pharmaceuticals este o companie romano-austriaca, ce activeaza pe piata din Europa Centrala, distribuind produse farmaceutice precum Gama Ecmovit, Ortho, AquaMedica, Transderm, Helpic, precum si dezinfectanti profesionali pentru spitale si clinici din gama Manorapid, Skin-Des sau Dermoguard.

Ewopharma

Ewopharma AG este o companie elvetiana, al carui business acopera activitatile de inregistrare si marketing pentru medicamente etice produse de parteneri prestigiosi precum Allergan, Desitin, Dr Falk, Biogen, Bracco, Oxford Immunotec, Pierre Fabre Medicament, Stallergenes sau Valupharm-Revalid.

BRD - Groupe Societe Generale

BRD - Groupe Societe Generale, una dintre cele mai mari banci din Romania, a fost declarata de Global Finance "Banca anului 2011" in Romania. Actionarul principal al BRD este Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri bancare din zona euro.

Alfa Wassermann

Compania Alfa Wassermann este o organizatie multinationala, fondata in 1948 la Bologna, Italia. Compania este angajata in cercetarea, fabricarea si distributia mondiala a produselor farmaceutice in arii terapeutice precum gastroenterolgie, cardiologia si chirurgia cardio-vasculara, ginecologia si ortopedia.

Actavis

Grupul Actavis este unul dintre primii cinci jucatori mondiali in dezvoltarea, productia si comercializarea de produse farmaceutice generice. Fondat in 1956, Grupul are peste 10.000 de angajati care activeaza in aproape 40 de tari ale lumii.

Pfizer

Pfizer este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, cu o istorie de peste 150 de ani. Inca de la infiintare, Pfizer a fost dedicata descoperirii si dezvoltarii de noi cai, mai bune, de a preveni si a trata bolile precum si de a imbunatati sanatatea si starea de bine a oamenilor din intreaga lume.

Vel Pitar

Grupul Vel Pitar este liderul pietei romanesti a produselor de panificatie si morarit si un jucator important in domeniul productiei si distributiei de biscuiti, napolitane, specialitati de cofetarie si produse de patiserie. Fondul de investiţii Broadhurst Investments Ltd. / New Century Holdings deţine 80% din companie.


Green Net

Green Net face parte dintrunul din cele mai importante grupuri de distributie de produse farmeceutice din Romania, alaturi de Farmexim si Help Net, realizand importul si distributia de produse cosmetice si suplimente nutritive.

Lekkerland Convenience

Lekkerland Convenience este o filială a Lekkerland GmbH & Co. KG, Germany, care a realizat în 2006 un venit din vânzări de 10,55 miliarde euro, desfăşurandu-si activitatea în Germania, Olanda, Belgia, Elveţia, Austria, Spania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia si România

Den Braven Romania

Den Braven România face parte din grupul multinational de firme producatoare si de distributie de origine olandeza Den Braven - Lider mondial în izolanti profesionali. Den Braven Romania s-a impus drept lider la nivel national în distributia unei game generoase de: spume poliuretanice, izolanti, adezivi etc.

Solarex

Domeniul de activitate al SC SOLAREX IMPEX SRL este microambalarea pesticidelor si distributia nationala de pesticide si seminte. Firma are certificare ISO 9001/2000, dovada a calitatii si standardelor inalte mentinute de specialistii ei. 

Vlase Distribution

Vlase Distribution este unul dintre cei mai importanti distribuitori de bauturi alcoolice si non-alcoolice din sudul Romaniei.

Global Pet

Global Pet, parte din grupul FarmaVet, importa si distribuie in Romania produsele Eukanuba si Iams, marci de top in domeniul hranei Super Premium pentru animale.

Com Nico Serv

Sunset Holidays face parte din grupul Com Nico Serv, cu afaceri in domeniul distribuţiei nationale şi vânzarii de piese auto, consumabile şi accesorii produse în România şi în străinătate.

Neola

Neola este o companie cu traditie si succes dovedit in colaborarea cu importante companii din domeniul farmaceutic cum ar fi Wyeth, Bayer, Abbott, Klosterfrau. Compania ofera servicii complete in domeniile : marketing, inregistrari produse si farmacovigilenta, studii clinice, informare si educatie medicala, distributie.

PHARMALINK

PHARMALINK este o companie ce promoveaza produsele companiei poloneze Polpharm.